Extra’s

Naast onze reguliere cursussen hebben we ook de specials!

Op dit moment lopen de volgende cursussen

Solo latin:

Heb je zin om latin te dansen maar vind je dat leuker zonder partner? Of heb je even geen partner en wil je wel je latintechnieken op peil houden?Dan is solo latin de les voor jou. Alle latin dansen – chachacha, samba, rumba, paso doble en jive – komen aan bod. Solo latin kun je op drie niveaus doen:

 

Beginners:

Voor de beginnersles wordt geen danservaring verondersteld. De focus ligt op coördinatie, bewegen en het leren van de basispassen. Zeer geschikt voor de rijpere jeugd.

 

 Intermediate: 

 Je kunt aan deze les meedoen als je minimaal 1 jaar danservaring hebt, en bij voorkeur al kennis gemaakt hebt met de latin dansen. De choreografieën vragen wat oefening en er is veel aandacht voor techniek om te zorgen dat je ook zonder partner stevig op je benen staat.

 

Gevorderd:

Als je zin hebt om eens flink je tanden te zetten in een lastige choreografie en tegelijk je techniek te verbeteren, dan is deze les een aanrader. Eveneens toegankelijk met minimaal 1 jaar danservaring.

 

Kinderdansen:

Peuterdans (PD) vanaf 2,5 tot 4 jaar. Plezier in bewegen. Ontdekken van bewegingen. Ontwikkelen van de ‘verbeelding’. Ouders laten mee genieten van die ontdekkingen en natuurlijk zelf meedoen!!

Kleuterdans(KD) van 4 tot 6 jaar. Verder uitbreiden van bewegingen.  Wat ingewikkelde spelvormen op muziek. Luisteren naar muziek. Expressie op de muziek en natuurlijk alles in speelvorm.

Dancing4 kids (D4G) van 6 tot 12 jaar. Basis latin dansen metaandacht voor houding en bewegingstechniek.Horen van maat soorten en de daarbij horende dansen.  1e doen we de latin dansen later de ballroom dansen. De groepen delen we in naar leeftijd en skills.

BODYSTRETCH.                                                                                                                                                             Naarmate de wijsheid vordert worden ‘gewone’ bewegingen lastiger om te doen.  Bij bodystretch leggen we dan ook nadruk op lenigheid, spierversterking, algemene dagelijkse bewegingen, coördinatie en houding- correctie. Uitermate geschikt voor de ‘rijpere’ jeugd. Natuurlijk eerst een keer proberen. Per les te betalen met kopje koffie/thee toe.

Contact

Tel: +31 (0)20 679 00 71
Email: gerard@kluver.nl

Adres: De Lairessestraat 157
1075 HK Amsterdam

Change Language

Dansschool Kluver