Kinder-lessen

Voor kinderen is het bewegen op muziek de normaalste zaak van de wereld. En daarom is het zo leuk om ze al vroeg kennis te laten maken met dansen. De lessen starten weer op: 1 en 3 maart en lopen door tot 28 april.

 

De lessen worden gegeven door Marianne Kluver. Zij heeft een achtergrond als logopediste en je merkt dit in de lessen doordat zij motorische ontwikkeling koppelt aan spraak/taalontwikkeling.

 

Kinderdansen wordt gegeven in drie leeftijdscategorieen:

Peuterdans (leeftijd: 2 - 4 jaar):

In de lessen voor peuters ontdekken de kinderen door gezamenlijke spelletjes de ruimte, de materialen en elkaar. Hun coördinatie en motoriek worden aangesproken en ontwikkeld.

 

De nadruk ligt op het ontdekken en genieten van bewegen. En als ouder kun je van een afstandje meekijken en meegenieten van de ontdekkingstocht van je kind.

Kleuterdans (leeftijd: 4-6 jaar):

Voor kleuters gaan de lessen over ritme, bewegen en luisteren. Interactie, groepsdynamiek en samenwerking zijn de kernwoorden in deze lessen.

Bekijk het lesrooster van Peuter- en Kleuterdans

Latin4Kids

Klaar voor het echte werk? Vanaf 7 jaar kun je instromen bij Latin4Kids. De basispassen van de latindansen worden behandeld en je krijgt een aantal leuke choreografieen die je alleen of met een partner kunt doen.

Bekijk het lesrooster van Latin4Kids

Contact

Tel: +31 (0)20 679 00 71
Email: gerard@kluver.nl

Adres: De Lairessestraat 157
1075 HK Amsterdam

Change Language

Dansschool Kluver