Kinder-lessen

Kinderlessen

Voor kinderen is het bewegen op muziek de normaalste zaak van de wereld. En daarom is het zo leuk om ze al vroeg kennis te laten maken met dansen.

In reeksen van 10 lessen gaan we in kleine groepen aan de slag met uw kind. U kunt uw kind individueel aanmelden.
Afhankelijk van de leeftijd, bestaan de lessen uit vrije beweging op muziek of de beginselen van stijldansen.

De leeftijden zijn een indicatie. Vanaf ongeveer de middelbare school raden wij aan dat kinderen meedoen met de reguliere groepslessen. We kijken natuurlijk naar uw kind en bepalen samen met de wensen van uw kind welke les het beste past.

De lessen worden gegeven door Marianne Kluver. Zij heeft naast haar ervaring als dansdocent ook een achtergrond als logopediste. Dit merk je in de lessen doordat zij motorische ontwikkeling koppelt aan spraak/taalontwikkeling.

> Bekijk het lesrooster voor kinderlessen

Proeflessen

U kunt samen met uw kind de eerste keer gratis aansluiten bij de les om kennis te maken. Neem hiervoor graag contact op met gerard@kluver.nl zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

Vrijdag - Dancing4Kids

  • 6-9 jaar - vrijdag 15:15 - 16:00 u
  • 10-12 jaar - vrijdag 16:15 - 17:00 u

Met de oudere kinderen werken we op speelse manier aan de beginselen van stijldansen, met name de latindansen. Op deze manier ontwikkelt uw kind al op jonge leeftijd een goede lichaamshouding en gevoel voor beweging.

Vanaf de middelbare school (ongeveer 12-13 jaar) kunnen kinderen instromen in de reguliere groepslessen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een jaartje eerder al mee te doen met de groepslessen, of een jaartje langer met de Dancing4Kids lessen.

Woensdag - Peuter en Kleuterdans

  • 2-4 jaar - woensdag 10:30-11:15 u
  • 4-6 jaar - woensdag 15:30-16:15 u

Op jonge leeftijd bezig zijn met beweging en muziek is goed voor de ontwikkeling van peuters en kleuters. Met veel vrijheid en spel leert uw kind dansjes op leuke kindermuziek.

Lessen op een ander moment

Kunnen u of uw kind niet op bovenstaande momenten? Al vanaf 5 deelnemers kunnen wij samen met u een moment in de week plannen voor een eigen lesgroep. Hartstikke leuk voor bijvoorbeeld schoolvriendjes en -vriendinnetjes om samen te doen.

Contact

Tel: +31 (0)20 679 00 71
Email: gerard@kluver.nl

Adres: De Lairessestraat 157
1075 HK Amsterdam

Change Language

Dansschool Kluver