Themafeesten

Themafeesten

Gedurende het seizoen organiseren wij een aantal themafeesten. Een aantal zijn nieuw, maar we hebben ook een aantal ‘Golden Oldies’ zoals:

Openingsbal:

De start van het seizoen in zomer tenue. Om nog even na te genieten van de zomer met alle ”oude” dansvrienden. Natuurlijk met een zomers snackje erbij. En als muziek: de zomer hits.

Franse Avond:

Altijd in november ter ere van de Beaujolais primeur. Op deze avond schenken wij die ook en natuurlijk hebben we héél veel franse kaas, uiensoep en druiven! Voor velen bij ons op les: een must!!

Kerstbal:

Op deze avond kunnen de smoking en de prachtige avondjurken geshowd worden. Natuurlijk op een super gezellige avond met de danszaal in stijl versierd!

Danstest:

De afsluitende test aan het eind van het seizoen, super spannend en super leuk. Familie, vrienden, vriendinnen, collega’s, enz, enz, mogen gratis naar binnen om aan te moedigen en natuurlijk in volle bewondering te kijken wat ze zelf allemaal gemist hebben.

Schoolkampioenschap:

Een wedstrijd in de dansschool waar de wedstrijdparen hun best doen om het beste danspaar te worden van de school. Voor de toeschouwer gratis toegang en een spektakel om niet te missen, mede omdat de paren een hoog niveau hebben.

Slotbal:

De afsluiting van het seizoen met altijd een mooie show en wat lekkere versnaperingen. En ook hier gelieve te verschijnen in stijlvolle kleding. En op deze avond de laatste kans om met korting in te schrijven voor weer een geweldig seizoen!

Contact

Tel: +31 (0)20 679 00 71
Email: gerard@kluver.nl

Adres: De Lairessestraat 157
1075 HK Amsterdam

Change Language

Dansschool Kluver